homepage
Daarom zal een man zijn vader en zijn moeder verlaten en zijn vrouw aanhangen, en zij zullen tot één vlees zijn.

Genesis 2:24

Pascal & Jessica Vermeer - Driebergen
 

Hallo, ik ben Jessica Vermeer - Driebergen en dit is mijn getuigenis.

CHRISTELIJKE OP GEGROEID:

Ik ben christelijk groot gebracht door mijn moeder Antoinette. We gingen naar de evangelie gemeente in Rijnsburg. Hier ging ik naar de 10R club om meer te leren over het christelijke geloof. Ook zat ik nog bij de Praise Kids voor 3 jaar.

Op de basisschool had ik een christelijke vriendin, Mieke, waar ik regelmatig was. Door dit alles was ik al wel gelovig , maar volgens mij had ik toen nog geen echte keus gemaakt om mijn leven aan Jezus te geven.

GESTOPT MET BIDDEN:

Toch zong en bad ik in mijn eigen kamer. Daar ben ik mee gestopt doordat ik het gevoel kreeg dat ik "aangevallen" werd door de duivel. Ik was toen ongeveer 12 jaar.

Sinds die tijd ben ik niet meer met God bezig geweest. Totdat ik door mijn tante Joyce werd uitgenodigd om naar de jongerenkerk in "Scum" te gaan. Dit was zomer 2004.

Het was een te gekke dienst. Linda gaf toen haar getuigenis. Ook werd er gevraagd of er mensen waren die zin hadden om de Jeugd Alpha Cursus te gaan volgen.

JEUGD ALPHA CURSUS:

Ik dacht: ja leuk, waarom niet. Als Pascal (mijn vriend en nu man) nu ook maar met mij mee wil gaan. Gelukkig ging Pascal mee om lekkere kritische vragen te stellen.

De Alpha Cursus is ons goed bevallen. Wij zijn beide tot geloof gekomen.

Pascal op het dagje Panbos met als thema "De Heilige Geest." Hij heeft daar goede gesprekken gehad met de leiding. 's Avonds met het zondaarsgebed wist Pascal de woorden in zijn hoofd voordat Monique ze zei!

PASCAL TOT GELOOF GEKOMEN:

27 november 2006 is Pascal tot geloof gekomen. Het was een emotionele avond voor een aantal anderen in de groep.

Gelukkig ben ik tot geloof gekomen op 10 november 2006, geheel onverwachts. Het was bij Monique thuis. Ik wilde haar voor mijn toenmalige werk, pensioenen verkopen. Nadat ik mijn praatje gehouden had, zei Mo dat je voor het eeuwige leven alleen maar moet geloven wat Jezus voor jou heeft gedaan. We hebben toen samen gebeden en door gepraat tot 01.00 uur s nachts.

Van toen af aan leven we met God in ons leven. En straks mogen wij voor eeuwig bij Hem leven!

DE WEDDINGPLANNER, EO:

We wilden heel graag trouwen maar financiëel ging dat toen niet. Er is voor ons meerdere malen gebeden. We hebben ons toen opgegeven voor "de grootste bruiloft" van de EO. Hiervoor zouden 25 paren uitgekozen worden om tegelijkertijd in het huwelijksbootje te stappen. Toen wij lange tijd niets meer hoorden, dachten we dat we niet uitgekozen waren totdat we op het allerlaatste moment benaderd werden!
Inmiddels zijn wij man en vrouw!!!

Op de volgende links kunnen jullie de drie TV uitzendingen zien die hierover zijn uitgezonden:

Uitzending 1/3,  3 april 2007
Uitzending 2/3, 10 april 2007
Uitzending 3/3, 17 april 2007