homepage
Want zij zeide: Indien ik maar Zijn klederen mag aanraken, zal ik gezond worden.
En terstond is de fontein van haar bloed opgedroogd, en zij gevoelde aan haar lichaam, dat zij van die kwaal genezen was.

Marcus 5:28-29

Bert & Ria Vlasman: Een wonderbaarlijke genezing.
 


EEN NORMALE DAG:

Ria:
26 oktober 2005 gewoon een mooie dag, met mijn vriendinnen shoppen, gezellig s avonds naar een verjaardag.
Een normale gezellige dag (wat is normaal?!). Rond 0.30 uur fietsten we naar huis, waar ik hoofdpijn kreeg. Thuis werd dat heviger. Later ging ik overgeven en liet mijn ontlasting gaan. Dat is een hersenbloeding, dacht ik, want het is een erfelijke ziekte in de familie, mijn moeder opa enz. zijn er aan overleden.

UITLEG VAN DE ZIEKTE:

De eiwitten in mijn lichaam hopen zich op in mijn hoofd en maken mijn vaten kapot waardoor een bloeding ontstaat. Een zeldzame ziekte die ik mijn hele leven al meedraag.
Ik dacht dat ik dood zou gaan. Op het moment zelf ben ik toen al door God gedragen, want ik was niet bang. Ik was heel rustig. Ik geloofde toen wel in God, maar deed er niets mee.
Ik geef ons verhaal nu over aan Bert, want van de dagen erna weet ik niets meer.

NAAR HET ZIEKENHUIS:

Bert:
Ik belde de doker. Ze kwamen gelijk en stuurde Ria door naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis moest Ria door de scan. Daarna kwamen er 2 dokters naar mij toe en vertelde dat Ria maar 5% overlevingskans had. Op dat moment kwam er heel veel rust over mij. Ik besefte toen niet dat dat de Heilige Geest van God was.
En kreeg een zekerheid en vertrouwen dat Ria voor 100% zou genezen. Onze kinderen en mijn moeder kwamen op bezoek en huilden. Ik zei dat ze niet hoefden te huilen, want de Here God ging Ria voor 100% genezen en dat gebeurde ook.

SAMENGEVAT:

's Nachts een hersenbloeding, ''s ochtends stervende en 's middags stabiel. De dag daarna niet meer levensbedreigend. De volgende dag uit bed en zittend in de stoel. Dagen daarna lopen op de gang met rollator, volgende dag lopen zonder rollator, dag daarna naar huis voor weekend verlof en 2 dagen daarna ontslagen uit het ziekenhuis.
Volgens het ziekenhuis was Ria een medisch wonder, maar daar trappen wij niet in. Nee, Ria is God's wonder!

Door wat er allemaal gebeurd is met mij en Ria zijn wij bekeerd en wedergeboren. Wat ook een wonder is!

Bij deze willen wij iedereen bedanken die voor ons gebeden heeft, het gebed is verhoord! Prijs de Heer! Wij mogen elke dag weer getuigen van God's genezende kracht en hoe God mensen bekeert.

Prijs de Heer, Amen!