homepage
Over wat er gebeurt met christenen die sterven, willen wij u niet in het onzekere laten. U hoeft over hen geen verdriet te hebben, zoals de mensen die zonder hoop leven. Want omdat wij geloven dat Jezus na Zijn dood weer leven is geworden, geloven wij ook dat God de gestorvenen christenen met Christus zal laten terugkomen.

1 Thess. 4:13-14 (het boek)

Mijn Vader
 


Lieve mensen,

Hier even een verslagje over het item met mijn vader, 10 april 2005.

Even heb ik getwijfeld of ik wel zoiets persoonlijks met iedereen wilde delen. Maar toen ik biddend mijn motivatie op een rijtje zette, heb ik toch besloten het te doen. Het heeft namelijk een BOODSCHAP.
De redenen zijn:

  • Ik weet dat mijn vader nu in het paradijs is (hij heeft namelijk op z'n 25e wel voor de Here Jezus gekozen) en dat hij dit dus ook aan anderen wil laten weten.
  • Het effect van drugsgebruik goed naar voren kwam. Dit als waarschuwing voor de jeugd en voor iedereen.
  • Het een goede manier was om te laten zien hoe wij als Christenen met de dood omgaan. Wij verhuizen meteen naar het paradijs. Dat is een toekomst, zeg!

Het was een ZWARE opnamedag. Van 11.00 uur 's ochtends tot 18.30 uur 's avonds. Ik was kapot daarna.

Eerst werd ik thuis geïnterviewd over:

- wie mijn vader was
- hoe hij en ik met 'zijn dood-gaan' omgingen etc.
- mijn jeugd met hem

Hierna hebben mama en ik zijn afscheidsvideo bekeken. Ik had namelijk een afscheidsinterview op video van hem gemaakt waar ik hem allerlei vragen stelde. Dit wilde ik graag hebben voor mijzelf en eventueel voor man en kids later. Het was op zijn sterfbed dat ik hem interviewde. Dat was dus best wel heftig en emotioneel om terug te zien. Het was pas de tweede keer in 5 jaar. Maar ik ben wel onwijs blij dat ik die band heb. Het is zo'n kostbaar iets om zoiets van je geliefden te hebben.

Later zijn we plantjes gaan kopen die we op het graf hebben gezet. Toen we terug kwamen, hebben we foto's gekeken en naar wat lievelings cd's van papa geluisterd.

Daarna volgde weer een interview.

Het interview was toch best moeilijk omdat ik wel vaak emotioneel werd. Maar de uitzending vond ik heel respectvol en mooi.

Wel jammer dat ze het stuk waarin ik uitlegde dat mijn vader op zijn 25e wel voor de Here Jezus gekozen had, er niet in hadden gedaan. Maar Ilone, de regisseuse, zei:"Dat dat met het inkorten i.v.m. tijd eruit was gehaald".

Gods Zegen!!!

Monique Kramer X

"Foto's"

terug