homepage
De oogst is groot, maar arbeiders zijn er weinig. Bidt daarom de Heer van de oogst, dat Hij arbeiders uitzende in Zijn oogst.

Lucas 10:2

Dagje stappen
 


Hallo lieve Mensen,

Nou, ik heb er weer een hele opnamedag (woensdag 30 maart '05) opzitten. Dit keer wilden ze een item maken over wat ik leuk vind om in m'n vrije tijd te doen. Dat is dus :

  • Winkelen
  • lekker uit eten
  • poolen
  • dansen
  • uitgaan
  • evangeliseren
  • kortom lekker lachen en lol maken.

En dit alles samen met vrienden en natuurlijk onze Grootste Vriend; de Here Jezus!

Zo gezegd, zo gedaan. De cameraploeg was er al vroeg.
Eerst hebben ze me geïnterviewd. O.a. over relaties en waarom het dan zo belangrijk is een Gelijk Span" te vormen. Mijn antwoord is o.a. dat je het jezelf anders gewoon heel moeilijk maakt. Prediker 4:12 etc.

Daarna ben ik samen met mijn lieve moedertje in t Kattukse Dorp gaan winkelen. En zoals jullie nu wel van me weten, grijp ik altijd elke kans aan om mensen de Blijde Boodschap van de Here God te vertellen. Naast hele leuke koopjes die we hebben gevonden, hebben we aardig "gezaaid".

Het was voor meerderen heel "vruchtbaar". Bijna iedereen die ik tegen kwam liep met een babytje... We kwamen amper vooruit, want overal natuurlijk ff babbelen hoe het spruitje er nou uitgeperst was. Die details zal ik jullie besparen. Het was zeer interessant kan ik je zeggen, maar niet zo dat ik daar nu zelf zin in heb gekregen!

Om 17.30 uur hadden we bij het restaurant: Neefies afgesproken om lekker samen te gaan eten.
Kees-Jan (mijn "manager" broertje), Julia (al mijn hele leven m'n hartsvriendin), Essie (mijn kleine zussie in de Heer), David (een lekker radicale broertje in de Heer) waren er al. Het was hééél lekker en heel gezellie.
Tijdens het eten hebben we de evenementen etc. besproken waar we heen gaan. Deze kan je vinden in de "agenda". Zoals je hier kan zien, is er dus weer genoeg te doen! Nodig mensen uit!

Hierna zijn we naar het Poolcentrum the Pocket gegaan om gezellig te poolen. Eerst ff warm keu-en, maar daarna ketste ik natuurlijk iedereen van de tafel; inclusief m'n keu! Ik ga gauw weer oefenen want het is harstikke leuk!
Ook hier hebben we weer hele goede Evangelisatie gesprekken gehad. Samen met Essie en David hadden we met wat jongens een heel goed gesprek.

Aan de ene kant maakt dit zo blij, maar aan de andere kant is het ook zo verdrietig. Steeds vaker komt de tekst; Johannes 4:35b bij me boven:
"Heft uw ogen op en aanschouwt de landen, want zij zijn al reeds wit om te oogsten."
Lucas 10:2 "De oogst is groot, maar arbeiders zijn er weinig. Bidt daarom de Heer van de oogst, dat Hij arbeiders uitzende in Zijn oogst.

Het doet best pijn als je ziet dat zoveel mensen toch op een leegte ervaren en eigenlijk God zoeken, maar wie verteld het ze nog!!

WE HEBBEN EEN GROTE TAAK BROEDERS EN ZUSTERS!!!!!!!

"Foto's"

terug