homepage
En wie doet er nu jonge wijn in oude leren zakken? Het leer van oude wijnzakken is daar immers veel te stug voor. Het zou barsten door het gisten van de jonge wijn. De wijn zou weglopen en de zakken zouden onbruikbaar worden. Voor jonge wijn moet u nieuwe, soepele zakken gebruiken. Dan houdt u de wijn èn de zakken goed.

Mattheüs 9:17

Nog niet christen mee naar jongerenkerk
 Tijdens het shoppen bij de Karwei kwam ik een vriendelijke medewerker tegen; zijn naam is Pieter (naam veranderd). Ik had een badmeubel gekocht dat hij in mijn auto zette. De stickers van de Here Jezus trokken zijn aandacht (je moet wel stekeblind zijn wil dit niet gebeuren, want mijn auto is een echte "Jesus-Mobiel!!!") Maar goed, hij durfde er ook naar te vragen.

Waarop ik hem vroeg of hij de Here Jezus Zelf ook persoonlijk kende. Zo kwamen we in gesprek en hij was best geïnteresseerd in ons geloof; zeker weten!

Vandaar dat we meer contact hebben. Zo heb ik hem 6 maart jl. uitgenodigd voor de jongerenkerk. Hij vond het super en het maakte veel indruk op hem. Prijs de Heer!

Jongerenkerk:
De preek was echt gaaf. Gesproken door mijn toffe broer Rinus Vooijs. Die dit voor de 1e keer deed in de Scumkerk. En Hoe! Echt cool.

Als je de dienst ook wilt zien, kun je (als ik de klok goed heb horen luiden) de klepel vinden op www.sonsaid.nl. Ik ben nogal een digabeet en heb een computercomplex dus vergeef mij als ik het fout zeg. Altijd heb ik ruzie met dat ding. Bij mij hapert ie altijd of snapt ie niet hoe snel ik het wil. Dus, geef mij dus maar een pen, die luistert tenminste meteen!

God heeft mij mijn broedertje Kees-Jan gegeven om dit alles op de computer te doen. Prijs God dat we een lichaam van Jezus zijn met allemaal verschillende gaven. Kan je soms eens even een pinkie lenen of zoiets.

Later hebben Pieter en ik nog een bakkie gedaan op de boulevard in Katwijk en nog even nagekletst. Ik zie dat God met hem bezig is. Hopenlijk willen jullie (broeders en zusters) meebidden dat hij de Heer mag leren kennen. Want dat is mijn doel in het leven: iedereen in contact brengen met dé Liefde van mijn leven:
De Here Jezus Christus! Amen!!!

God's Zegen!!!

Monique

UPDATE: Pieter heeft op 1 mei 2005 ook persoonlijk de Here Jezus Christus leren kennen en Hem aangenomen als zijn Heiland en Verlosser!!!

terug