homepage
Kom, laten wij lofliederen zingen tot eer van de Here; laten wij Hem loven, want Hij is de rots van ons heil.

Psalm 95:1 (het boek)

GOSPELCONCERT SPAKENBURG
 


Tijdens dit Gospelconcert op 19 februari 2005 traden o.a. op:

Het was helemaal te gek!

Als vriendendienst hadden ze mij gevraagd de make-up van Gerald, Nelinda, Kees en Ralph te doen. Op het podium moet je er toch een beetje goed uitzien, nietwaar?! Het oog wil ook wat!

Het begon al om al 17.00uur. We hebben met z'n allen in een restaurant gegeten. Daarna was er een bidstond (die mijn toffe lieve zussie Annemiek georganiseerd had). Zij is ook helemaal gek op de Here Jezus. Echt super haar te ontmoeten. Het klikte meteen. Ik moest eerst goed kijken want het leek wel of ik in de spiegel keek. We hebben namelijk wel meer weg van elkaar dan de liefde van de Here Jezus. Grappig! Zou God boven wat mensenmalletjes hebben liggen, hihi.
Maar goed. Het is heel gaaf om zo met alle artiesten te bidden en echt alles aan de Here God op te dragen. Aan Hem komt alle lof en eer toch echt toe en Hij wil bij alles in ons leven betrokken worden!

Toen ben ik ze op gaan maken. Het was echt lachen. Vooral Gerald en Nelinda zijn ook zó lief en hebben ook echt een hart voor de Here Jezus! Onder het make-uppen lekker gekletst met allemaal.

Voor een optreden zingen zij altijd in met aanbiddingsliedjes. Ze vroegen of ik mee wilde zingen. Nou is dit niet echt één van mijn gaven, maar zo'n kans wilde ik toch echt niet voorbij laten gaan. En God vindt 't toch altijd wel mooi; dat scheelt weer. Dus mijn longen eruit geblerd!! Door hun zangtalent, klonk het van mij best ook nog wel.

Daarna lekker met z'n allen in de zaal GOD AANBIDDEN! Het dak ging eraf! Het was echt helemaal te gek!!! Zo zou het elke kerkdinst moeten, wauw!
Wat zijn die broers en zussen gezegend met hun gouden keeltjes zeg. Jammer dat die nu net op waren toen ik aan de beurt was! hihi.
Maar gelukkig heeft God humor en medelijden en gaf Hij mij gouden vingertjes om te make-uppen want anders zagen ze er weer niet zó spetterend uit! hihi.

Nou lieve mensen, jullie weten dat ik wel kan blijven beppen, maar volgende week weer meer van mijn Gezegende Avonturen.
En er komt nog véél meer hoor, want uit het leven van een CHRIST-GIRL met CHRIST-POWER kan je echt nog wel heel wat verwachten....!!!

PS. Ik kreeg een boekje van mijn broertje Gerald Troost: "In Balans" en die is echt super joh. Héél opbouwend! Aanradertje!

Gods Zegen!!!
Monique Kramer X

"Foto's"

terug