homepage
Bid ook voor mij; vraag God mij de juiste woorden te geven als ik mijn mond open doe, zodat ik vrijmoedig het geheim van het goede nieuws bekend mag maken.

Ef. 6:19

Een nieuw programma...... "Spiritus"
 


De regisseuse van het programma van Katja Schuurman ging later een ander programma maken bij de NCRV nl. "Spiritus" (over allerlei religies).
Zij heeft mij toen gevraagd of ik als christen met twee items mee wilde werken.

- 1ste keer: mocht ik in één minuut mijn levensmotto;"Het is volbracht!" vertellen. De woorden van de Here Jezus aan het kruis. Ik heb dit gekozen omdat dit ons juist zo onderscheid van religie. Wij hoeven de hemel niet meer te verdienen want dat heeft de Here Jezus al voor ons gedaan door Zijn offer aan het kruis. En als wij dit aannemen, hebben we het eeuwige leven en een relatie met de Here God; Joh. 3:16!

- 2de keer: ben ik naar de première van "The Passion of the Christ" geweest. Ze wilden mijn reactie. Nou, ik heb bijna de hele film gehuild. Dit kwam omdat door het visuele nog duidelijker werd wat de Here Jezus voor mij heeft overgehad. Die grote onvoorwaardelijke Liefde van Hem, ontroerde mij.

- Nu:, februari '05, willen ze 8 afleveringen met mij maken voor het programma "Spiritus". Ze filmen mij:

Op mijn vraag:"Waarom ze mij willen interviewen?" antwoorden ze:"Dat ik zo gelovig ben en toch ook zo geniet van de wereld en het leven. Dat ik uitga en modieus ben."

DEZE KANS WIL IK VOORAL AANGRIJPEN:

Om via de media het Evangelie door te geven. Daarnaast wil ik laten zien dat het christenleven totaal niet saai is. We mogen juist heel veel en ook genieten. Maar de bijbel leert ons wel dit echt oprecht te doen zonder jezelf of anderen te kwetsen. Ook wil ik laten weten dat de Here Jezus hier op aarde met ons mee leeft en dat Zijn aanwezigheid een realiteit is.

IK VRAAG GEBED VOOR/WANT MIJN DOEL IS:

  • dat mensen die dit programma zien, hun vooroordelen weg doen en de Here Jezus hierdoor Persoonlijk willen leren kennen!!! (Ef 6:19-20).

Want Nederland is zo arm; we hebben God zo nodig!!!

Liefs en Gods Zegen!
In Hem verbonden,

MONIQUE KRAMER X

"Foto's"

terug